EEN HARMONIEUZE MIX VAN OUD & NIEUW

Een huis met een verhaal: zo kan je het huis van Thierry en Isabelle het best beschrijven. Gelegen in het hart van Eppegem/Zemst, was dit ooit het huis van de hoofdonderwijzer. Na twee eerdere renovaties in hun woning, besefte het koppel dat het tijd was om van hun huis één harmonieus geheel te maken. Hoewel ze nog steeds van hun huis hielden, voelden ze dat er veranderingen nodig waren om van hun huis terug een thuis te maken.

SHoppen in eigen huis

Het team van Anneke Crauwels streeft er altijd naar om elk project tot in de perfectie af te werken. Daarom biedt het interieurbureau aan het einde van elk project een styling service aan in samenwerking met Anneke Crauwels Home. Zie het als ‘Shoppen in eigen huis’, waarbij Anneke zorgvuldig geselecteerde producten gebruikt om jouw interieur te finishen tot perfectie. ‘Na een styling kunnen we met een gerust hart vertrekken, omdat we elk detail tot in de puntjes hebben kunnen afwerken’, vertelt Anneke.

OUD vs NIEUW

Toen Thierry en Isabelle het huis net kochten, besloten ze de woning minimalistisch te verbouwen. “We hebben het huis wat opgekalefaterd, de elektriciteit vernieuwd, een paar zaken afgebroken, en dat was het“, aldus Thierry. Ondanks de renovaties waren de oude bezettingen en oude plafonds toen nog wel aanwezig in het huis. “Een paar jaar later hebben we er dan een deel aangebouwd, wat nu onze keuken is.”, vult Isabelle aan. Zo werd er een contrast gecreëerd in het huis tussen oud en nieuw. “Alles in het nieuwe gedeelte was nieuw en alles in het oude deel was opeens oud.”, vertelt Thierry.  Het koppel zocht dus meer harmonie en coherentie in het huis. “We wilden graag overal dezelfde sfeer creëren.”

Lees hier meer over dit project

Shop dit project