Annekes keuze: 10 giftsets voor elke designliefhebber

De dagen worden korter, en de straatverlichting begint te fonkelen. Met de feestdagen in zicht, is het tijd om verrassende cadeaus te vinden voor je vrienden en familie. Heb je designliefhebbers in je kring? Dan zijn Annekes cadeautips precies wat je nodig hebt om hen dit jaar te verrassen. Laat je inspireren en ontdek de perfecte giftsets voor deze bijzondere tijd van het jaar.

Kwaliteit & esthetiek

Jaarlijks sta je voor dezelfde uitdaging: hoe verras je de designliefhebbers in je kring met een uniek cadeau dat naadloos in hun interieur past? “Onze giftsets zijn een aanvulling voor een prachtige thuis. We kijken naar functionaliteit, kwaliteit en esthetiek bij het uitkiezen van de interieuritems”, vertelt Anneke. Het gevoel, verhaal en missie van de designer of het merk is daarom ook van essentieel belang bij het samenstellen van de sets. “We staan achter elke designer of merk dat we verkopen, het is mooi om juist in deze periode elkaar te kunnen ondersteunen.”

Tijdloze elegantie

Annekes visie gaat verder dan de tijdelijke feestperiode. Er wordt rekening gehouden met tijdloze elegantie en duurzame kwaliteit. “Onze items zijn gemaakt om een lang leven mee te gaan. We selecteren zeer zorgvuldig, met multifunctionaliteit als leidraad.”

Kers op de taart

De veelzijdigheid van de producten spreekt zowel jong als oud aan. “Elk stuk, zoals het James-plateau, wordt zorgvuldig ontworpen om aan te sluiten bij specifieke gelegenheden, zoals het presenteren van kersthapjes of verjaardagstaarten.” De kers op de taart? De giftsets zijn als een belevenis op zich verpakt en bieden de kans voor een persoonlijk tintje met een boodschap op het bijgevoegde kaartje.

Dark & handsome

Het "Dark en Handsome" setje is de belichaming van schoonheid én functionaliteit. Het is niet alleen een esthetisch hoogstandje, maar biedt ook praktisch gemak. Gebruik het om sleutels op te bergen of plaats het naast je koffiemachine om georganiseerd je koffiepads binnen handbereik te hebben. In de wereld van interieur staat dit setje garant voor een perfecte harmonie tussen stijl en bruikbaarheid.

Diner plate

Onze absolute seizoensfavoriet en een must-have voor de feestdagen. Dit item is ideaal voor het presenteren van een kaasschotel of dessert. Studio Simple, de ontwerpers achter deze prachtige creatie, hebben eerder al indrukwekkende collecties voor het merk Serax ontwikkeld. Nu combineren we twee van hun bijzondere collecties: de houten variant, al bekend bij Serax, en de gloednieuwe betonnen structuren. De ruwe textuur van het beton vormt een mooi contrast met de warme uitstraling van de acaciahouten plateau. Annekes keuze: 10 giftsets voor elke designliefhebber